وي با اشاره به بکارگيري نور در موزهها گفت: نور هم ميتواند براي موزهها مفيد باشد و هم مضر. اين موضوع بستگي به آن دارد که طراحان و مديران موزهها تا چه اندازه از دانش و علم نور آگاهي دارند.
جواهري با بيان اينکه نور ميتواند صدمات زيادي به فضاي داخلي و خارجي موزه و اشياي داخل آن وارد کند، خاطرنشان کرد: نورپردازي در کشورهاي پيشرو در امر موزه و موزهداري بسيار مبحث مهمي تلقي ميشود.
مدير عامل مؤسسه فرهنگي موزههاي بنياد مستضعفان در بخشي ديگر از صحبتهاي خود درباره هدف از برگزاري اين دوره گفت: اين دورهها با هدف ارتقاي تبادل افکار درباره نقش نورپردازي در معماري و طراحي موزهها و بناهاي تاريخي و با توجه به ضرورت آموزش و تبادل فرهنگي و اطلاعاتي ميان نورپردازان، طراحان، مؤسسات، سازمانها و ارگانها برگزار شده است.
بنا بر اين گزارش، کارگاه آموزشي نحوه نورپردازي موزهها و بناهاي تاريخي صبح امروز( 3 بهمن)، در کاخموزه نياوران با حضور جمعي از مديران موزههاي سراسر کشور در کاخموزه سعدآباد افتتاح شد.
در اين کارگاه موضوعاتي همچون نورپردازي داخلي بناهاي تاريخي، مفهوم نوين مجموعهها و نقش نورپردازي در فضاهاي نمايشگاهي و موزهاي، تجزيه و تحليل پروژههاي نورپردازي در موزهها با حضور معماران برجسته ايتاليايي به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
اين کارگاه آموزشي يک روزه با همکاري و مشارکت دفتر برنامهريزي آموزشي معاونت فرهنگي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري و موسسه فرهنگي موزههاي بنياد مستضعفان برگزار شد.
115/
انتهای پیام/